Un accident entre un camió i un turisme se salda amb 3 ferits i talla la N-332 a Sueca

0
353

Un accident entre un camió i un turisme, que s’ha saldat amb tres ferits de diversa consideració, ha obligat a tallar la N-332 al seu pas per la localitat valenciana de Sueca, segons informat fonts del centre de Coordinació de Tràfic i del CICU.
L’accident es va produir sobre les 6.30 hores d’este dijous per causes que encara s’estan investigant entre dos turismes i un camió, que va bolcar sobre la via i encara roman en la calçada. Per este motiu, s’ha procedit al tall de la carretera i el tràfic s’ha desviat per l’antiga N-332, que transcorre dins de la localitat.
Així mateix, en l’accident han resultat ferits lleus amb policontusiones dos homes de 50 i 57 anys, i un de 38 anys amb pronòstic reservat amb contusions i un traumatisme cranioencefàlic. Els tres han sigut traslladats a l’Hospital de la Ribera.

Europa Press

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here