Paula March Borrás, única candidata a Fallera Major d’Alzira: Al principi vaig dubtar però després m’he dit, allà vaig

1
500

Paula amb les sis candidates infantils

Paula March Borrás (Alzira, juny 1.986) ja és, in pectore, la Fallera Major d’Alzira donat que és la única candidata presentada en el termini que marca la Junta Local Fallera. Ahir va ser presentada oficialmente com a candidata a la seu de la JLF junt la seua cort d’honor en un acte presidit pel màxim dirigent de la JLF, Vicent Muñoz. Una presentació a la que acodiren, també, un total de sis aspirants al regnat infantil; Mª del Mar Rodríguez de la comissió Plaça Germanies, Lola Martínez de la falla Plaça Major, Tania Iñigo d’ El Mercat, Lorena Zayas de l’Alquerieta, Gracia Mª Ballester del Penalet i Maria Sanchis de la falla Plaça La Malva.

El destí de Paula no podia ser altre, si ens atenem als antecedents fallers dels seus avantpassats; el seus iaio, Paco Borrás va ser president de la falla Plaça Major, la seua iaia, fallera major de la Plaça del Forn, sa mare, Susana i sa tia, Cristina, falleres majors infantils de la Plaça Major i el seu germà, president infantil durant dos anys.

Davant Riberaexpress la futura reina d’Alzira es sincera, «jo tenia l’espineta clavada perquè mai m’havien proposat ser fallera major fins l’any passat que ha sigut de la Plaça del Forn tot i ser fallera des de que tenia 3 ó 4 anys».  A Paula li donaren la sorpresa els seus progenitors de que anava a ser la fallera Major del Forn el 12 de juny de l’any passat coincidint amb el seu 24 aniversari.

Es diplomada en Nutrició humana i Dietética per la Universitat de València i  treballa com a dietista i nutricionista en el Centre de Dany Cerebral de l’Hospital Aigües Vives.

Per si encara li quedava algun rest de l’espineta en el seu cos, Paula s’ha ficat per davant de tots els seus antecessors fallers en arribar a ser, en la família, la primera reina de la segona potència mundial en falles. Serà coronada el dia23 del pròxim mes de juny i constituirà el millor regal, del seu 25 cumpleanys, que li podien fer.

Allà vaig

«Al principi no tenia massa clar presentar-me a l’elecció perquè és molta responsabilitat i no sé si estaré preparada, però finalment m’he dit, allà vaig». Com que no té rival reconeix estar, en estos moments, «molt tranquila i molt feliç».

Hui per hui, l’Ofrena és l’acte que «mé m’agrada, això de desfilar tu a soles per mig de tot el món, que tots et miren i donar-li el ram a la Verge em va impressionar molt» diu la neta de Paco i la filla de Susana. Però creu que una vega tinga al seus peus tota l’Alzira fallera » el que més em va a impressionar és la Crida. Rebre les claus de la ciutat de mans de l’alcaldessa té que ser molt impressionant, bó ja te contestaré» respon la simpàtica, bella i preparada nutricionista a este diari digital envoltada dels ninots indultats del Museu Faller.

1 Comentario

  1. ADMINISTRADORS:

    DES DE RIBERAEXPRESS, MOLTES FELICITATS A PAULA I MOLTA SORT A LES 6 XIQUETES.

    Xavier Espanya i Xavi Pérez

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here