L’aula d’estudi d’estiu d’Algemesí amplia el seu horari fins a la 01.00 de la matinada

0
660
Biblioteca d'Álgemesí

Després de tres edicions consecutives i immers ja en el seu quart any, l’aula d’estudi d’estiu d’Algemesí continua incrementant el nombre d’usuaris. Tal és l’èxit d’este nou servei creat per l’Ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria d’Educació, que durant el mes de maig de 2011 ja s’han registrat un increment del 66’17% d’assistents en comparació del mateix mes però de l’any anterior, 2010.
“És una gran satisfacció veure com després d’implantar un nou servei és un èxit i creix cada vegada més el nombre d’usuaris del mateix”, explica la regidora d’Educació, Beatriz Díaz.
Fins hui s’han registrat 1.351 assistències a l’aula i encara no ha finalitzat el mes, mentre que durant el mateix període però de 2010 es van aconseguir cotes de 894 usuaris, els que significa que ja s’han registrat 457 assistències més. Així doncs, l’assistència mitjana diària durant 2011 és de 90 usuaris/dia, una xifra de record si es té en compte que durant 2010 es van registrar 64 assistències/dia.

“Davant la creixent demanda d’aquest nou servei, des del Consistori ens plantegem ampliar l’horari de tancament en una hora més diària. Així doncs, en comptes de tancar l’aula d’estudi a les 00:00h com s’ha vingut fent en les passada edicions, a partir d’ara es tancarà a les 01:00 hores. Una millora que estem convençuts beneficiarà i serà del grat de la gran majoria dels usuaris d’aquest servei”, explica l’edil d’Educació, Beatriz Díaz.
L’aula d’estudi d’estiu a Algemesí permance oberta des del passat 9 de maig i fins al pròxim 6 de juliol i del 16 d’agost fins al pròxim 6 de setembre. Després d’un breu descans, l’aula d’estudi d’Algemesí tornarà a obrir les seues portes per a la preparació dels exàmens dels mesos d’hivern.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here