El moviment 15-M de la Ribera anuncia que continuarà acampat davant l’Ajuntament d’Alzira

0
319
Assistents a la primera assemblea

Els portaveus del moviment 15-M de la Ribera anunciaran en l’assemblea popular convocada per a demà divendres que continuaran la seua acampada i activitats «d’una forma organitzada i clara».

Programa d’activitats:

–         Hui dia 27 de maig, es farà la performance Despertar cap a les 10.30 a l’institut Rei en Jaume d’Alzira. L’objectiu és difondre a tota la població, sobretot asl joves, les bases d’este moviment.

–         A les 16 hores, VISITA  AL BOSC D’ALIMENTS ECOLÒGICS de Juan Antón. Les visites estan programades per a tots els divendres en grups reduïts. Tots els interessats poden enviar un correu a:  alzidemo@live.com

 

–         A les 19 hores: INFORMACIÓ DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA, que correrà a càrrec de la Plataforma de la Ribera. Estarà oberta a tota la població que n’estiga interessada. El lloc serà la Plaça del Carbó (enfront de l’ajuntament).

 

–         A les 20 hores: ASSEMBLEA  POPULAR. Animen a tot el món a que acudisca a informar-se, ja que tractarem de l’organització que es va a seguir a partir d’ara. L’objectiu principal és que el moviment continue d’una forma organitzada i clara per a tota la ciutadania.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here