El Ciutat d’Alzira fitxa Alan, ex-entrenador d’equips com el Sueca i la UD Alzira

0
410

El Ciutat d’Alzira FB ha arribat a un acord amb el tècnic suecà, Alan Lena, perquè entrene la pròxima temporada el Ciutat d’Alzira de Segona Regional.
Lena, que el passat curs inicià els estudis de Magisteri, sols ha ficat la condició per dirigir el conjunt alzireny, de fer compatible l’horari d’entrenaments amb el de les classes.
El director esportiu del Ciutat d’Alzira, Pepe Casado, es troba «molt satisfet» d’esta contractació perquè «aportarà la seua sapiència futbolística a l’equip en particular i al club en general». I a més, ha afegit, «serà un magnífic atractiu perquè vinguen jugadors de nivell que ens ajuden a disputar l’ascens de categoria».
Segons Casado, el tècnic de Sueca «ens ha mostrat tota la seua predisposició i il.lusió amb este projecte, tot i que ha de resoldre la compatibilitat dels estudis amb la direcció de l’equip aficionat».
Alan Lena, ha sigut jugador i entrenador de la UD Alzira i ha dirigit, també des de la Selecció Femenina senior, fins el Sueca passant pel Benifaió i l’Almussafes.
El Ciutat d’Alzira FB ha incorporat, recentment, al seu quadre tècnic a l’ex-jugador Dani Mayo que comença en este club la seua carrera com entrenador.
Els dos fitxatges, han sigut possibles «gràcies al patrocini de la firma d’apostes, Alzibet, que s’ha compromés amb el Ciutat d’Alzira durant un periode de tres temporades a partir de la pròxima», segons fons de la directiva.
Els dirigents del club han destacat «la bona acollida que està tenint l’oferta anticrisi feta per als futbolistes de l’escola, amb quotes molt assequibles per facilitar la pràctica d’este esport en temps de crisi com l’actual».
Segons Casado s’han incorporat, ja, una trentena de jugadors nous de totes les categories des de la querubí (5 anys) fins la juvenil, «que a bon segur ens permetrà augmentar, en 2 ó 3, el número d’equips».

Alan Lena

CIUTAT D’ALZIRA FB
Gabinet de premsa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here