Teresa i Zoraida Alfonso Gallego i Bernardo Alfonso Piera, Clavaris de la Germandat del Sant Sopar d’Alzira per a 2012

0
528
Nous Clavaris del Sant Sopar d'Alzira

La Germandat del Sant Sopar d’Alzira ja té Clavaris per a la Setmana Santa de 2012. Teresa i Zoraida Alfonso Gallego al costat del seu pare, Bernardo Alfonso Piera, ostenten, ja, la Clavaria de la Germandat. El nomenament va tenir lloc en l’Assemblea General Ordinària celebrada recentment. Durant el transcurs de la reunió també es va fer lliurament als Clavaris de 2011, Joaquín Tortosa i Ana Mª Cutanda, d’un quadre amb la fotografia del Dosel 2011, guanyador del Primer Premi de Doseles, com a record del seu Clavaria.
Joaquín i Ana Mª van cedir el testimoni, com representants de la Germandat, a Teresa, Zoraida i Bernardo. Este gest es va fer visible amb el traspàs del Quadre de Plata amb la imatge de l’Últim Sopar de Jesucrist amb els seus Deixebles, que ostentaran els nous Clavaris durant este recent exercici que acaba de començar.

Insígnies al Mèrit
També es van imposar les Insígnies al Mèrit de la Germandat. Un total de nou: quatre d’or i cinc de plata. Els Germans que van rebre la Medalla en la seua categoria d’Or per romandre durant 40 anys ininterromputs en la Germandat han sigut els Germans Luís Vivas Gimeno, Gemma García Sanjulián i Mª José Olivares Quesada. També va rebre la Insígnia al Mèrit en la seua categoria d’Or el Germà Francisco Argandoña Navarro, per ser membre de la Junta Directiva durant 25 anys.
Els Germans condecorats amb la Insígnia de Plata han sigut Borja Collado López, David Argandoña Peiró, Jose Vicente Puigvert Presencia, Alejandro Puigvert Bolinches i Amparo Gimeno Lacruz. Estos cinc Germans per romandre durant 25 anys ininterromputs en la confraria.

Obsequi als Clavaris 2011

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here