Més de 100 escolars d’Alzira aprenen els avantatges del reciclatge dels residus

0
391

La Plaça Major d’ Alzira acull durant tota la jornada d’hui dimecres la campanya de sensibilització ambiental sobre residus Container Club i Els Reciclants. “El que no saps del fem” és el lema de l’exposició impulsada pel Consorci Ribera-Valldigna, que van a visitar més de 100 escolars dels dos centres públics de primària.
A l’interior del Container, un contenidor de ecoparque gegant, els visitants aprenen el procés de transformació dels residus que reciclem per part d’educadors ambientals. Així mateix, el programa de sensibilització ambiental sobre residus també incorpora un divertit espectacle teatral, que s’ofereix en l’exterior del container per part d’actors i actrius del grup Els Reciclants, pertanyent a la companyia teatral alzirenya Engrata.
Aquest nou projecte d’educació ambiental recorrerà els 52 municipis agrupats en el Consorci.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here