La Junta Local d’Alzira de l’Associació de Lluita contra el Càncer ha celebrat hui la seua tradicional col.lecta

0
366
Elena Bastidas ha participat en la col.lecta

La Junta Local d’Alzira de l’Associació de Lluita contra el Càncer ha realitzat durant el matí d’hui laseua tradicional col.lecta. S’han instal·lat 13 taules per diferents ubicacions de la localitat.  Una de les taules s’ha situat en una dels carrers en les quals s’instal·la el mercat ambulant dels dimecres del municipi. L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha visitat esta taula i ha comprovat la col·laboració dels veïns amb la causa.
Representants de l’Associació Comarcal d’Edificació i Obra i Activitats Connexes han volgut participar en esta causa i han lliurat a la presidenta de la Junta Local, Ofelia Beltrán, i a la de DACMA, Mariví Ferragut, ventalls per a contribuir a la causa.

La col.lecta continuarà este mateix divendres, amb una taula que s’instal·larà a les portes del centre comercial Carrefour de 17 a 20:30 hores. En La Barraca d’Aigües Vives serà el dissabte, de 9 a 13:30 hores.

També a l’Hospital de la Ribera

L’Hospital Universitari de la Ribera s’ha sumat, un any més, a la col·lecta contra el càncer que realitza l’Associació Espanyola Contra el Càncer. D’esta manera, durant tot el matí, s’ha instal·lat una de les taules de l’AECC Contra el Càncer d’Alzira, que ha estat atesa per personal del centre hospitalari.

Col.lecta a l'Hospital de la Ribera

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here