El MUMA acull hui una tertúlia literària amb l’escriptora Àngels Moreno

0
361

El Museu Municipal d’Alzira -MUMA- acollirà esta vesprada una tertúlia literària que estarà protagonitzada per l’escriptora Àngels Moreno (Gandía, 1939) i presentada pel director de la Fundació Bomera, Josep Antoni Fluixà.

Àngels Moreno

Moreno ha guanyat diversos guardons literaris al llarg de la seua trajectòria com el Premi de Novel.la Ciutat d’Alzira (2000), el Premi Alfons el Magnànim (2002) i el Premi Vicent Andrés Estellés (2007), tots dos de narrativa.

L’encontre amb l’autora de Malson tindrà lloc a les 7 d’esta vesprada, un acte organitzat per la regidoria de Polítiques d’Igualtat que conta amb la col.laboració del Club de Lectura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here