Compromís per Alzira recolza el moviment 15-M i lamenta el menyspreu de Bastidas cap els votants d’esta coalició

3
340

En primer lloc, el Bloc, la República, Esquerra i els Verds hem d’agrair la confiança dipositada pels 3.144 alzirenys i alzirenyes, que fa que la coalició Compromís per Alzira siga la tercera força política en l’Ajuntament d’Alzira.

Com no podria ser d’una altra manera, la valoració dels resultats obtinguts el 22-M és positiva. Positiva perquè es tracta del reconeiximent a una tasca d’oposició rigurosa, responsable i sempre en positiu que ha realitzat durant tota la legislatura passada el Bloc, en la figura del seu regidor Carles Aranda.

Els 1.402 vots que hem augmentat respecte a les eleccions de 2007 es deuen també al treball realitzat pels joves amb les noves tecnologies i xarxes socials que fa que la major part d’eixe electoral siga nou o provinga de l’abstenció. Es demostra que els ciutadans estan esgotant-se de tindre polítiques en blanc o negre (roig i blau en aquest cas) i que aposten per una gama de colors més ampla que enriqueix la vida política del nostre Ajuntament.

Per altra banda, hem de lamentar el menyspreu cap als 3.144 votants de Compromís del que ha fet gala, Elena Bastidas, sìmptoma de la falta de projecte del PP alzireny. Projecte que continua pel mateix camí que portava durant la passada legislatura, el de la falta d’empatia amb la ciutadania i la prepotència.

Per això, el que volem deixar clar des de Compromís per Alzira és que anem a continuar apostant per fer una oposició proactiva i sempre en positiu perquè Alzira es mereix uns polítics a l’altura de la seua ciutadania. Per això continuarem recolzant el moviment 15-M que es troba a la Plaça del Carbó.

Compromís per Alzira

3 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here