El València jugarà este divendres en Alzira l’últim partit de la temporada i Emery el primer després de la seua renovació

0
471
Albelda torna als seus origens

El València CF i la UD Alzira tancaran el pròxim divendres l’actual temporada disputant a l’estadi  Suñer Picó un partit amistòs en homenatge al futbol base que començarà a les 8 de la vesprada.

Serà un encontre d’acomiadaments pels dos bàndols; pel que fa a l’Alzira la major part dels jugadors no continuaran la pròxima temporada en consumar-se el descens a Tercera Divisió. El portugués Tiquinho, amb la cartera vuida, s’acomiadà dels seus companys poc després de finalitzar el partit contra el Benidorm, i ha sigut el primer en dir adéu.

Pel que fa al València, seran varios els jugadors que vestiran la camiseta valencianista per última vegada en la seua trajectòria futbolística. Casos com el de Vicente, i també dels descarts que Emery ha pactat amb el president i la secretaria tècnica per a la pròxima temporada. Com Miguel, el Xori Domínguez, David Navarro i Moyà, mentre que el guardameta César- encara és una incògnita la seua renovació- podria ser també el darrer encontre com a valencianista davall els pals del coliseu alzireny.

Malauradament hi hauran varies ausències davant els compromisos internacionals que els esperen, casos de Topal, Tino Costa, Maduro, Mata, Aduriz i Banega (altre dels descarts del tècnic vasc).

Jordi Candel

Jordi Candel i Voro González

Acompanyant l’expedició valencianista que encapçalarà, Manuel Llorente, i hauran dos cares molt conegudes en esta comarca;  Voro, el de l’Alcúdia que acaba de ser guardonat com el millor delegat de la lliga BBVA i el metge alzireny, Jordi Candel, encarregat de recuperar el més prompte possible de les seues lesions als de Mestalla.

L’encontre conta amb mols atractius, un d’ells conèixer la tàctica que Unai Emery emplearà davant els de Manolo Herrero. Un Emery satisfet perquè estrenarà a Alzira una històrica renovació comparable a  les de Di Stéfano i Quincoces. L’altre atractiu serà comprovar si el president de la UD Alzira, Pepe Bosch, torna a la llotja d’autoritats després de varios partits d’ausència.

Les entrades, que son molt econòmiques, 10 euros la tribuna i 5 euros en general, conviden a una bona vesprada-nit de futbol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here