El moviment 15-M de la Ribera fa una crida per trobar voluntaris que atenguen les persones dependents

3
346

El Moviment 15-M pren forma. La nostra indignació no és una indignació buida de contingut, és una indignació valenta i amb propostes concretes per dur a terme el canvi que la societat necessita. Les nostres comissions treballen problemàtiques socials a tots els nivells, des del local fins a la cojuntura global.

A hores d’ara considerem que hi ha un buit en quan a política social en l’àmbit de les persones dependents. Açò ens ha dut a plantejar un programa que pretén posar en contacte aquestes persones dependents amb voluntaris que, conscienciats de la magnitud del problema, s’ofereixen de manera totalment altruista a fer el treball que hauria de garantir les institucions.

D’altra banda aquesta vesprada continua la nostra presència a la plaça del Carbó, amb tallers de malabars, la fira d’intercanvi de llibres i l’apadrinament de plantes. Som un moviment obert i pintem la plaça del Carbó de vitalitat, reivindicacions desenfadades ( no per això menys poderoses). Així tenim gent de tota clase social, edat i ocupació, tots units per un mateix ideal: fer d’aquesta societat un lloc on els ciutadans siguen els que dirigisquen la política, l’economia i on nosaltres puguem resoldre mitjançant el consens social totes i cadascuna de les reivindicacions dels veïns i veïnes del nostre país, les nostres comarques i els nostres pobles.

Si estàs interessat ens pots contacar per correu electrònic a alzidemo@live.com.

Moviment 15-M – La Ribera

Assemblea a laPlaça del Carbó

3 Comentarios

  1. Bona vespra.
    El moviment 15M, es trata d´ajudar a persones dependents no? podrien expliarme de q se trata exactamente y como se haria? estaria interesada

  2. Hola. Me parece una propuesta que os hará subir muchos puntos.. Eso si que es gestionar la crisis en consecuencia con la situación y ponerse de al lado de los más necesitados. Continuar así.
    Los interesados donde tienen que dirigirse para recibir más información? (horarios, lugar prestación servicio, etc.)

  3. EL MOVIMENT 15 ÉS MÉS AMPLI QUE AJUDAR A LES PERSONES DEPENDENTS, AIXÒ NO VOL DIR QUE NO ESTIGA DINS DE LES PROPOSTES I IDEES, PER AIXÒ AQUEST DIVENDRES A LES 19 EN LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT ÉS FARÀ UNA XARRADA INFORMATIVA I DESPRÉS A LES 20 HI HA ASSAMBLEA, QUEDEU-SE I PARTICIPEU

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here