L’esquerra aconseguix les alcaldies de Benimuslem, Montroi i Rafelguaraf (PSOE) i en coalició les de Corbera, Llaurí, Benimodo, Real i Montserrat

0
451

Gent de Llaurí, clau en el futur d'esta localitat
El PSOE ha aconseguit la majoria absoluta i per tant té garantides les alcaldies de municipis com Benimuslem, Montroi i Rafelguaraf.

D’altra banda l’esquerra pot aconseguir, també, formant coalicions en Corbera, on els 5 regidors de Compromís més el guanyat pel PSOE superen el PP que amb 5 representants ha sigut la força més votada. Així mateix poden repetir en Llaurí si els 2 regidors de Gent de Llaurí no pacten amb els 3 del PP per superar els 4 escons del PSOE. En Real si no hi han pactes contra natura el grup independent AEA (4) de l’actual alcalde, Alejandro Blasco, pot continuar al front d’este consistori, on l’esquerra ha sumat un total de 8 escons -PSOE(3), EU (2)- davant els 3 del PP.

Més complicada ha quedat el mapa polític en Montserrat on el PP ha guanyat les eleccions amb 6 regidors, peró entre el PSOE (4), AIGÜA (2)  i EU (1) superen els populars.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here