EU(2) i + Algemesí (2) s’unixen al PSOE (6) en l’oposició a Vicent García (PP) que renova la majoria absoluta per nomès 50 vots

0
478
Josep Bermúdez nou regidor de +Algemesí

El PP de Vicent Ramón García perd un regidor però ha conservat majoria absoluta, mentre el PSOE de Marta Trenzano també s’ha deixat un escó pel camí davant l’èxit d’ EU i +Algemesí que amb dos regidories cadascun s’incorporen a la nova corporació. El partits majoritaris han perdut un regidor cadascú, així, el PP se’n queda en 11 i Psoe amb 6.

Tant EU com + Algemesí hn qualificat els resultats com » molt positius», aconseguint fer visibles les seues formacions dins l’ajuntament del municipi. El candidat de +A, Josep Bermúdez, assenyala com «magnífics» els resultats, remarcant que +A, es una formació nova que aconsegueix representació amb dos regidors i això s’ha sigut possible «gràcies a la confiança del votants en un missatge nou, noves propostes i sense entrar en els torns de descalificaions a les que ens tenen acostumat el bipartidisme que impera».

En quant a les valoracions dels resultats del altres partits, Bermúdez , que serà acompanyat per Lorena Calatayud com a regidora, felicita la resta de formacions . Igualment Pere Blanco es mostrava «content» dels resultats d’EU Algemesí, ja que , logren 2 regidors assenyalant que el PP ha perdut un regidor encara que «lamenten que per molt poc, uns 50 vots, el PP haja revalidat majoria absoluta», mig centenar de vots que els ha impedit abastar els 3 regidors.

A la seu del PSOE, el sentiment era de decepció, allí la candidata, Marta Trenzano,  ha considerat que el PSOE «ha patit el vot de càstig per la situació a nivell nacional» i que tot i que la seua candidatura es nova i no més ha pogut treballar durant 3 mesos per defensar-la ja està pensant en el treball que li espera en la propera legislatura.

García demana a Zapatero eleccions anticipades

Mentre a la seu dels populars i desprès d’una traca els afiliats del partit rebien a Vicent Ramón Garcia, candidat a la alcaldia i proper alcalde d’Algemesí al menys fins 2015. García, content per tornar a gaudir de la majoria absoluta ha felicitat les formacions que han obtingut representació i ha dit que «el resultat del PSOE d’Algemesí representa el moment actual de crispació per la crisi que es pateix a la societat i no canviarà fins que el PP no estiga al govern». I ha afegit que » s’haurien de convocar eleccions anticipades per a que eixe canvi es realitzara quant mes prompte millor».

Paula Caballero

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here