El PP s’asegura les alcaldies de Guadassuar, La Pobla Llarga, Benimodo, Massalavés, Tous, Alfarb, Catadau, Llombai i Turís

3
426
Pilar Lozano governarà en solitari a Turís

El PP té garantides les alcaldies d’un bon número de xicotets municipis de la comarca en aconseguir la majoria absoluta. Son els casos de Guadassuar, on José Ribera (Pinorro) ha tornat a arrassar, de La Pobla Llarga on repeteix el secretari comarcal dels populars, Rafael Soler amb un resultat prou apretat, de Tous i a més d’Alfarb, Catadau, Llombai i Massalavés.

El cas deTurís es històric perquè el PP de Pilar Lozano, amb 7 de 13 regidors, acaba amb una hegemonia socialista de 32 anys.

En Corbera és el partit més votat però l’esquerra li pot arrebatar l’alcaldia a Leopoldo Hernán, i el mateix pot passar tan a Benimodo com a Montserrat.

3 Comentarios

  1. Benimuslemer, disculpa l’errada, com que a Benimuslem encara no havia tingut ocasió de que eixira en este diari digital, l’he ficat dos vegades, tant en la notícia en la que el PP aconseguia les alcaldies com en la relativa a les que guanyava l’esquerre. És evident que les dos coses a la vegada son incompatibles; o blau ó roig, encara que també hi han de color taronja.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here