Paco Sanz (Compromís) descarta un pacte a l’Alcúdia amb el PP i asegura que l’interesa més el canvi que el poder

2
463

A l’Alcúdia s’ha produït un fet històric en perdre per primera vegada el PSOE la majoria absoluta en obtindre 8 dels 17 regidors que composen esta corporació. El PP han incrementa un escó en obtindre 7 representants, mentre Compromís també guanya un representant i es convertix en l’àrbitre d’este ajuntament.

El cap de llista de Compromís, Paco Sanz, en declaracions a Riberaexpress ha descartat un pacte amb l’alcaldable del PP, Oreto Segura i ha asegurat que «ens interesa més un cani que el poder». Sanz qui «sintonitza» amb el moviment 15-M ha manifestat que administrarà «amb prudència» els 2 escons obtinguts i que exigirà en la nova legislatura «un canvi sustancial en austeritat i participació».

  Candidatures Vots Regidors
  P.S.O.E. 3.399 46,84% 8
  P.P. 2.821 38,87% 7
  CALC 892 12,29% 2
  EUPV 64 0,88%  

2 Comentarios

 1. Dir, q em pareix de ser una gran persina, defensar els ideals abans d’obtindre el poder. Si compleix la seua paraula de no fer coal·lició amb el PP, demostrara el gran home que es.

 2. Roscana… Paco es bona persona, pero jo també crec que ho és Oreto Segura i Robert. El que pasa es que cadascú defensa els seus interessos. Potser al poble està més a la vista Robert ja que al governar fa coses que a molts no agraden.

  El problema de les forces tipus PSOE i PP es que com a borregos han d’asentir el que diuen els seus «pares majors» a la seua unitat provincial o nacional. Si sols canviaren el nom de PSOE -> Partit Socialista Alcudia i PP -> Partit per L’Alcudia t’asegure que les coses ens anirien millor.

  I lo de Paco es genial, trenca amb la barra lliure de l’Ajuntament d’Alcudia on molts del PSOE havien deixat ja el seu cortijo i trejemenejes. De fet crec que excepte 3 ó 4 persones tots tenen uns interessos personals totalment incompatibles amb els interessos de la ciutadania. (Siguen de dretes, esquerres, centre, amunt o avall).

  En fi, nous temps per L’Alcudia!!! 😀
  Cara Pechuga

  P.D: Tinc el generador de faltes d’ortografía activat! 😀

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here