Els joves impulsors del moviment democràtic de la Ribera s’organitzen en grups de treball perquè siga el més efectiva la seua tasca

0
401

David, un estudiant de periodisme d’Alzira que encara no ha complit els 20 anys, és un dels responsables de ficar en marxa a la Ribera el moviment Democràcia Real Ja!. Esta setmana era un més dels actius participants en l’acampada de la Plaça de l’Ajuntament de València. «Ahir, -segons David- la plaça estava totalment saturada per unes 12.000 persones  i ja no cap més gent».

És per això que ell amb altres companys prengueren la decissió d’extendre la seua principal reivindicació, «una democràcia participativa als barris de València i a les comarques».

Un tant tímit al principi, agafa prompte soltura i no oculta la seua il.lusió i fe amb esta iniciativa que l’únic que preten «és aunar a tota la gent de distintes ideologies a favor d’una democràcia millor que l’actual».

Assemblea d'este migdia en Alzira

En l’assemblea d’este migdia, en la que David ha participat, ha quedat clar que «no s’ha de respondre cap provocació» i que «no s’han de donar missatges sobre els partits polítics que puguen interferir en les eleccions del próxim diumenge».

I tot seguit s’han repartit la tasca destinada a organitzar la seua òpera prima d’esta vesprada, dividint-se en varios grups de treball; comunicació, asessorament, acció i creativitat.

En el manifest que han començat a distribuir hui denuncien que «l’ànsia i acumulació de poder en uns pocs genera desigualdat, crispació i injustícia».

Els joves organitzadors aspiren a omplir la Plaça del Carbó a les 8 d’esta vesprada, l’hora de la primera convocatòria del 15-M de la Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here