Soler torna els diners de la taxa de fem als veïns de La Pobla tres dies abans de les eleccions

0
423

Rafa Soler i Alfonso Rus
 

Els veïns de La Pobla Llarga se despertaren ahir amb una agradable sorpresa: l’Ajuntament de La Pobla Llarga anuncia que a partir d’ahir va a tornar-los els diners cobrats de més a través de la taxa de fem en 2010. Els socialistes denuncien “l’oportunisme” de l’alcalde, Rafael Soler, qui a tres dies de les Eleccions procedix a fer esta devolució.

L’alcalde ha denegat a un regidor del PSPV-PSOE una còpia per escrit de dit ban, que no obstant s’ha pogut escoltar per megafonia al llarg de tot el matí. El ban, que adjuntem en mp3, diu així:

Es fa saber que a partir de hui s’ingressarà als comptes bancaris dels titulars un abonament als contribuents en concepte de diferències amb padró del fem de l’any 2010. L’import a ingressar és de 17,40 per vivenda i 38,26 per local comercial”.

La irregularitat es va produir perquè l’Ajuntament continuà cobrant als veïns pel concepte de tractament del fem, malgrat l’entrada en vigor de la nova taxa del Consorci de Residus. La devolució d’estos diners en si és motiu d’alegria per als socialistes. De fet, el PSPV-PSOE ha denunciat reiteradament la retenció injustificada d’estes quantitats i ha exigit fins la sacietat que es tornaren el més aviat possible. “El que sorprén és la maniobra descaradament oportunista de repartir-los a 72 hores de la cita amb les urnes”, denuncia el regidor Ximo Vidal.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here