«PP, prepotència política, l’anàlisi de campanya» /Opinió: PSPV Alzira

2
343

Que estem immersos en una situació complicada i difícil, tots ho sabem, que hi ha famílies senceres vivint en situació precària, també. La crisi mundial ha fet mossa en la nostra economia degut a la dependència de la rajola, una mesura patrocinada des del govern d’Aznar. Els socialistes alzirenys conscients de les dificultats econòmiques i en solidaritat amb els prop de 5000 parats amb el que compta nostra ciutat, decidim des d’un principi posar en marxa per a estes eleccions una campanya austera, senzilla, sense balafiaments, en definitiva, optem per predicar amb l’exemple.

No esta de mes que la ciutadania sàpia que els deu primers integrants de la llista socialista a Alzira, van subscriure fa uns mesos amb una entitat bancària, una pòlissa amb la finalitat de comptar amb fons que encara que insuficients, ens permeteren dur a terme esta campanya electoral, senzilla, i sense cap tipus d’ostentació ni prepotència.

El PP de la nostra ciutat compta amb la majoria absoluta i no deixant de costat la seua forma d’actuar durant tota la legislatura, en esta campanya han imposat el tot pel tot, sense pensar que la crisi també afecta simpatitzants del PP. La humilitat a estat exempta en la seua campanya, la prepotència, l’arrogància, la superba i l’absolutisme presents durant tota la campanya. Com a exemples, grans vinils en les marquesines de les parades del bus, traseres en els urbans de la ciutat, banderoles en fanals, un local en ple centre de l’Avinguda en què s’han portat a cap sopars diàriament amb personal dedicat per complet als populars, sense pensar en cap moment que l’austeritat és un bon exemple en estos temps.

Mentres la resta de partits polítics han pres com a premissa el realitzar campanyes senzilles, el PP s’ha servit de tot el seu potencial per a, sense solidaritzar-se amb els necessitats, vendre a so de bombo i platerets, la paralisi a la que ha sotmés a la ciutat durant la legislatura que ara acaba. Inclús l’eslògan triat per a la seua campanya no té proximitat i prestància, ‘Guanyes tu, Guanyem tots’, així és, guanyen tots els que abrigats pel PP no es tallen a extralimitar gastos, tot al contrari, volen una Alzira fitada en la que només tinguen cabuda els afins a les seues idees i projectes, excloent i apartant als que no pensen com ells, que en la ciutat, afortunadamente continuen sent un numere elevat de ciutadans.

La diginidad que ha de fer gala en la Generalitat, a partir del 22 de maig, no estiria de mes també en una ciutat que vol presumir de ser Capital de comarca i que amb els huit anys de govern popular, ha perdut pes, se li han escapat a altres ciutats veïnes grans firmes internacionals.

Per a justificar la seua ineficàcia, descaradament, en estos dies de campanya repavimenta els carrers d’Alzira molt de pressa, sense parar-se a pensar, que els ciutadans tens els ulls ben oberts i que ja no se’ls pot comprar fent-los veure que s’invertix en el seu benestar quan en realitat eixa practica és una burla descarada del poc que el PP s’ha preocupat per la ciutat estos últims quatre anys.

Equip d´ comunicacio del PSOE de Alzira

2 Comentarios

 1. Cuanta raó, cuanta prepotencia, que vergonya de que pase lo que estic veient, asfalta de carrers, moviment de terres per un recinte firal etc, es precis ara a 2 dies de eleccions, senyors del PP que se es veu el plumero, pensem que les majories no son bones, a quedat demostrat, afortunadament diumenge tenim 7 opcions hon escollir para no donar-li la majoria al PP.

 2. Que poca razón tienen. Han prometido el oro y el moro, cuando dicen que hay que hacer una auditoria, porque no tienen ni idea de cuanto dinero y cuantas deudas tiene el ayuntamiento.
  Después de hacer la campaña más prometedora que nunca han hecho, porque según ellos van a hacer de todo y después de haber estado en la alcaldía, donde se les vio como son esta gente (acuérdense que estos son los que echaron al alcalde Paco Blasco e hicieron el numerito de los huevos), después de que en las urnas os castigasen los ciudadanos por ello y se creen que ahora prometiéndonos el oro y el moro nos van a engañar.
  Para rematar la campaña electoral se permiten el lujo en su prepotencia de analizar a su rival…
  ¡CACHONDOS MENTALES! que les preocupa más la campaña del PP, que haced números y veréis que el 90 % del programa que han dicho es imposible de costear, así nos van las cuentas del estado, que ya nos estamos volviendo a quedar sin fondos para las pensiones y cuando entró Zapatero la Seguridad Social y el fondo de pensiones estaban saneados y no corrían peligro las pensiones como ahora.
  Per cert es precís que a una setmana de les eleccions es possen dos tipos a la porta de l’ajuntament a fer vaga de fam?
  I es precís que milers de joves es movilitzen en tal de que la dreta no hi arribe a les alcaldies?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here