Marta Trenzano (PSOE): «Vull ser l’alcaldessa per acabar amb l’atur d’Algemesí»

0
510

Més de 700 persones acudiren anit a la sala Rex per escoltar la candidata socialista a l’alcaldia d’Algemesí, Marta Trenzano. En aquest míting final de campanya Trenzano va estar arropada pel regidor de València i candidat a les Corts, Juan Soto i pel secretari general del PSPV-PSOE local i també diputat provincial, Emili Gregori.

“Vull ser alcaldessa perquè Algemesí té 3188 persones a l’atur i jo vull treballar perquè s’acabe amb aquesta situació, perquè des dels governs locals podem impulsar polítiques per pal·liar l’atur i eixa és l’obligació que tenim els polítics”, amb aquestes paraules Marta Trenzano començava el seu discurs. La candidata del PSOE va asegurar  que  treballarà per a les persones, «a peu del carrer escoltant als veïns i veïnes,  perquè això és la verdadera democràcia”.

De cap manera anem a llevar els bous

Així mateix, Trenzano es va enorgullir del seu equip “jove, renovat però amb l’experiència que aporta Emili Gregori” i va negar les mentides i les difamacions que alguns sectors de la dreta local estan escampant per la ciutat. “De cap manera anem a llevar els bous d’Algemesí, això és absurd, ni els bous ni cap altra festa” va afirmar la candidata socialista.

“La festa pertany al poble, és del poble i nosaltres governarem per al poble, que és el que s’ha de fer i no com  passat durant estos 4 anys”. Marta Trenzano va deixar clars els pilars del que serà la seua manera de fer política si el poble li atorga la seua confiança. La prioritat número 1 de Trenzano és «acabar amb l’atur i reduir les despeses innecessàries de l’Ajuntament» per això – aclarí – «reduirem a més de la meitat el que actualment es gasta el PP en pagar salaris de polítics – 300.000 euros a l’any (50 milions de pessetes)”.

Fomentar polítiques que impulsen l’ocupació, treballar per tornar a implantar veritables polítiques socials, retornar al centre del poble  i als barris la policia local i altres serveis essencials com serveis socials i jutjat de pau, són altres dels compromisos que Marta Trenzano va assolir anit davant d’un auditori ple de gom a gom. Assegurar  que tots els diners que isquen de l’Ajuntament revertisquen a donar feina i contractar empreses i persones d’Algemesí, a través d’un pacte entre els agents socials i econòmics. Recolzar el treball dels autònoms i dels comerços mitjançant el fraccionament les taxes municipals, donar suport als joves que vulguen crear la seua pròpia empresa, promocionar el sól industrial i ajudar al llaurador a que puga viure del seu treball, són altres dels compromisos de Trenzano. Així com fomentar la formació tant en oficis com amb beques perquè els joves d’Algemesí puguen estudiar idiomes en l’extranger, per poder tindre més facilitat a l’hora de trobar feina.

Pel que fa a les polítiques de benestar social, Trenzano va a firmar que són del tot prioritàries. “Anem a treballar perquè a Algemesí hi haja més igualtat i les famílies puguen conciliar la vida laboral i familiar, amb més places de zero a tres anys i amb més serveis”, va dir Trenzano.

Pel que fa a la sanitat, la candidata socialista va manifestar que  “no sols és necessària la ampliació del centre de salut, és més precís encara que augmente el personal sanitari que actualment és insuficient, sobretot pel que fa als serveis de pediatria i de majors”. Acabar amb la taxa del fem, i apostar per una ciutat més verda i sostenible, tant econòmica com mediambientalment, són altres de les apostes que els socialistes d’Algemesí en aquesta campanya.

Paula Caballero

Marta Trenzano al fons durant el mitin

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here