El Moviment 15-M arriba a Alzira on la primera concentració està convocada per a este dissabte

2
332
Concentració a València del 15-M

El Moviment 15-M, que començà a Madrid ixa data i que va extenen-se poc a poc a les principals ciutats espanyoles, ha arribat a Alzira i La Ribera on s’anomena, Democràcia Real Ja. Este moviment fa una crida «als joves, aturats, treballadors, jubilats i ciutadans de la Ribera» a participar en la primera concentració que han convocat per a demà dissabte a les 8 de la vesprada a la Plaça del Carbó, davant l’Ajuntament d’Alzira.

Ahir, la Junta Electoral Central, per un sol vot de diferència, va prohibir les concentracions per a este cap de setmana, una decissió que estan desafiant els components d’este moviment sorgit per reclamar un canvi polític i social així com una democràcia molt més participativa que l’actual.

Ahir milers de persones, majoritàriament joves, colapsaren la Puerta del Sol de Madrid on la majoria està fent una autèntica acampada.

La cadena britànica BBC ha comparat el moviment 15-M amb les protestes generalitzades del passat mes de febrer a Egipte que provocaren la caiguda del president d’aquell país africà, Hosni Mubarak.

Els impulsors del moviment comarcal, Democràcia Real Ja esperen «una multitudinària assistència´» en la concentració convocada per a demà dissabte.

2 Comentarios

  1. Iniciativa por Alzira (IPA) pone en sus folletos y en su campaña que quiere Democracia Participativa y Participación Ciudadana en su primera propuesta para la elecciones. También tienen y comparten muchos puntos en común. A los del IPA se les critica precisamente por no ser políticos y haber pertenecido a ellos, naciendo de cero. Se adelantaron a los reclamaciones populares actuales.

  2. Ahi estaremos. Ya es hora de que la gente exprese sus ideas, Que este pais parece el pais e la pandereta , aqui solo nos mojamos o cuando nos toca muy de cerca o cuando gana un equipo de futbol.
    Y ahora el dia 22 sin nos parece a todos y cada uno de nosotros , damos de comer a la misma gente que nos a llevado a esta situacion.
    HAY QUE HACERNOS OIR !!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here