Compromís per Alzira asegura que és possible el canvi

1
405

Des de la Coalició Compromís per Alzira fem una crida a la participació el proper diumenge per a aconseguir el canvi polític des de la base.

Davant d’unes eleccions municipals i autonòmiques triem els nostres alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores així com els diputats i diputades de les Corts Valencianes i, de forma indirecta, al pròxim govern de la Generalitat. No es vota a Zapatero ni ha Rajoy que no es presenten encara que parega el contrari.

En una època tan difícil com la que estem vivint, és necessari més que mai que els ciutadans opinen i participen per a aconseguir el canvi del model neoconservador que ens envaeix a Europa , en la nostra Generalitat i també en la nostra ciutat.

És hora de posar-se a treballar de veritat. Fan falta responsables polítics amb voluntat de canviar i racionalitzar l’administració publica i ajudar a les empreses i treballadors d’aquest País i d’Alzira.

El Partit Popular ha gaudit en esta ultima legislatura d’unes majories absolutes en la major part de pobles de la comarca de la Ribera i a la Generalitat i no ha sabut reaccionar davant la greu crisi que afecta també els nostres Ajuntaments, per no mencionar la fallida econòmica en què es troba la Generalitat Valenciana.

Mancomunar serveis amb altres municipis

Fan falta polítiques valentes, creadores de xarxes socials i econòmiques i de noves formules de cooperació en el treball.

Propostes com la col·laboració entre Ajuntaments per mancomunar serveis comuns (neteja de carrers i places, jardins, arreplega fem, policia rural, autobús, cultura, educació, etc) han de ser l’aposta immediata per a racionalitzar costos, la reducció de la factura del consum elèctric a través d’inversió  en noves energies renovables i netes, l’economia social per a impulsar nous projectes d’empresa, respecte màxim al medi ambient i promoure formes de vida més saludable;  són simplement algun dels objectius a aconseguir en els pròxims anys junt amb la creació d’ocupació publica i privada i a la formació dels treballadors.

Junt amb això, han d’obrir-se les portes i finestres de les nostres cases consistorials als ciutadans i entitats, hui la majoria de joves demanen simplement la democràcia real perquè els nostres governs ens han condemnat a la democràcia formal, virtual i, per desgràcia, corrupta i lligada a l’aparell dels partits polítics. No s’hi val.

Per tot això és el moment del canvi, i la nostra Coalició Compromís per Alzira (BLOC- La República- Esquerra- Verds) vol empentar en este sentit. Passar pàgina i començar a assentar les bases d’una nova societat: més lliure i democràtica.

Carles Aranda Mata

Candidat Coalició Compromís per Alzira

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here