Camps afirma que la Generalitat ha invertit 600 milions d’euros a la Ribera i 200 milions a Alzira mentre ha sigut President del Consell

0
387

En un ambient d’eufòria i amb prop d’un miler de persones en la Sala Rex Natura d’Alzira, el PP de la Ribera Alta va tancar la campanya amb totes les primeres espases del partit encapçalat pel president de la Generalitat, Francisco Camps, i amb quasi tot el Consell com Paula Sánchez de León, Juan Cotino, Belén Juste, Trini Miró, Vicente Rambla, Rafael Blasco, Manuel Cervera o Serafín Castellano. També va estar present, Antonio Clemente, secretari general del PP a la Comunitat.
I és que la comarca ha passat de ser un dels bastions socialistes a un vedat quasi exclusiu dels populars. Senadors, diputats, alcaldes, regidors, candidats i al capdavant el president provincial, Alfonso Rus i l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas animaren en el seu discurs a un Francisco Camps, que malgrat la seua recent malaltia, se li va veure amb prou energia.
Camps en un discurs en clau valencianista va afirmar «que mentre he sigut President la Generalitat ha invertit 600 milions d’euros en la Ribera i 200 a Alzira, açò no són entelèquies, són realitats; col.legis, carrteres, centres de salut…»».
Encara que no es va poder menjar l’arròs al forn, «talismà» per al PP i per a Camps perquè va arribar amb retard, sí que va assenyalar que Alzira i la comarca «són un referent» per al partit.

Bastidas: «El més votat de la història»
Per la seua banda, l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, va agrair la presència del President i de tots les prop d’1.000 persones que es van acostar a Alzira. Bastidas també va agrair al Consell el «suport rebut» perquè la Tamborada d’Alzira al costat de la de l’Alcora es declaren Bé d’Interès Cultural Immaterial i d’altra banda, va recalcar que des de cada municipi de la Comunitat «aconseguirem que Paco Camps torne a ser el president de la Generalitat més votat de la història. Després vindrà la victòria de Rajoy».
Com és habitual el president provincial i alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus, va fer les delícies dels militants amb el seu discurs àgil, senzill i bromista. Alfonso Rus va qualificar el menjar i l’acte com a «referent» del PP i va qualificar a Elena Bastidas com el «talismà» per a guanyar les eleccions: «Anem a guanyar 10-0». També va agrair l’esforç de Camps en la campanya que, malgrat portar «faixa i tot mai posa cara de cansat».
Rus també va ressaltar la importància d’aquestes eleccions perquè siga el detonant de l’adéu de Zapatero, «perquè ha portat a la ruïna a Espanya».
Al final de l’acte tots els candidats de la Ribera Alta van pujar a l’escenari i alguna alcaldessa quasi es menja a besades a Paco Camps.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here