Més de 500 afiliats assistiran a la clausura de la campanya electoral dels populars d’Algemesí amb un gran final de festa

0
255

El Partit Popular d’Algemesí posarà fi demà divendres, 20 de maig, a la seua campanya electoral. Més de 15 dies en la qual els populars han presentat les seues diferents propostes i projectes de cara als pròxims quatre anys. Més de 500 afiliats assistiran al citat esdeveniment en la Sala Rex d’Algemesí; un acte en el qual es posarà el punt i final als comicis locals i autonòmics i que donarà pas a la jornada de reflexió del dissabte amb un gran final de festa i moltes sorpreses. Serà el diumenge 22 de maig quan, després de la cita dels ciutadans amb les urnes, es donen a conèixer els resultats dels comicis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here