Compromís denuncia l’estat insalubre i pestilent de les aigües del Pont de Xàtiva

1
434
Barranc de la Casella

Un any més ve l’estiu i el pont de  Xàtiva continua amb  els problemes de tots els anys. El BLOC ha denunciat any darrere any l’albelló  en què es converteix tots els estius este tram del barranc de la Casella.

Esta és l’Alzira del PP on s’estan asfaltant carrers en plena campanya, mentre els veïns del pont de Xàtiva continuen sofrint al costat de les seues vivendes aigües insalubres i pestilents, rates i mosquits.

Tenim un barranc tercermundista a pesar de les inversions milionàries que s’han fet a Alzira en el darrer any. Es gasten un milió d’euros en un centre socioeducatiu per a la Universitat Catòlica, un regal per a una empresa privada, mentre segueix sense invertir-se en sanejar i netejar este tram del barranc, i que beneficiaria a tants veïns i veïnes.

Uns diuen que si la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, altres si el govern municipal, però al final la casa sense agranar i els veïns sense vore solucionats els seus problemes.

 

 

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here