L’edició especial de l’InfoBloc de Carcaixent difon les principals proposte per a millorar la ciutat

1
524

Paco Salom
El Bloc-Compromís per Carcaixent continua en aquesta recta final de campanya difonent les seues propostes de progrés i creixement per a la ciutat. A l’èxit dels vídeos a Internet, que sumen més de 5.000 visites, cal afegir les reunions en tots els barris de la localitat, on han explicat les seues iniciatives a centenars de veïns, i l’extraordinària acollida del concert de Bajoqueta Rock i de la presentació del llibre del conegut actor Xavi Castillo, que ahir va omplir de gom a gom l’Auditori de les Dominiques. “Aquesta mobilització ciutadana en favor del canvi positiu”, destaca el candidat a l’alcaldia, Paco Salom, “no té precedents en les anteriors campanyes del col·lectiu municipal, i atorguen al Bloc una excel·lent disposició per a millorar molt notablement els resultats obtinguts en anteriors cites electorals i trencar amb la majoria absoluta del PP, que ha resultat negativa per als interessos dels carcaixentins”.

Els carcaixentins poden consultar amb detall les 242 propostes del programa electoral del Bloc a Internet. “A més”, puntualitza Paco Salom, “hem fet una edició especial de la revista InfoBloc per destacar 5 idees fonamentals del programa de govern del Bloc i 42 propostes concretes i realistes per fer de Carcaixent un bon lloc on viure, treballar i ser feliços”. Les 5 idees bàsiques presenten un equip amb un projecte de ciutat clar, disposat a donar exemple des de l’actuació política, capaç d’activar l’economia, de modernitzar l’Ajuntament i de prioritzar els serveis socials perquè la crisi no la paguen els més necessitats.

Amb una tirada de 7.500 exemplars que s’han repartit porta a porta, l’InfoBloc és el mitjà de comunicació amb què el Bloc tracta de trencar l’opacitat informativa de l’actual equip de govern de Carcaixent. “Al llarg de la legislatura a través de l’InfoBloc”, assegura Paco Salom, “hem fiscalitzat l’acció de govern del PP, hem denunciat l’inacceptable augment del deute municipal, que supera ja els 17 milions d’euros, i hem explicat la nostra alternativa. Moltes de les propostes exposades les hem recollides al programa electoral final, com ara la promoció de sòl industrial, la imprescindible connexió amb l’A7, la reivindicació de l’estació intermodal de mercaderies, la recuperació del potencial productiu de l’agricultura, l’aposta pel comerç tradicional, el retall en els sous dels regidors o el disseny d’un ambiciós Pla Estratègic d’Ecoturisme, entre moltes altres”.

Divendres a les 19,30h, el Bloc de Carcaixent farà el tancament de campanya al Teatre Don Enrique, i comptarà amb les actuacions dels músics d’Enric Cassassús i Ricard Oliver.

1 Comentario

  1. Enhorabuena por la campaña, muchisima actividad y además buenisima. Creo que el mensaje ha llegado, otra cosa es el dia de la votación.
    Suerte y el domingo pues……

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here