La falla Albuixarres-Camí Fondo d’Alzira un exemple de solidaritat

1
486
Fallers d'Albuixarres-Camí Fondo

És el cinqué any des que l’anterior president, Alejandro Iñigo, ficara en marxa la iniciativa solidària de recollir roba per facilitar-la a Càritas.

Durant tota esta setmana hi ha un retén de fallers, a la seua seu (antic llavador municipal), al llarg de la vesprada entre les 17 i les 21 hores.

Anit i havien un montó de bosses plenes de roba, joguets, sabates i mantes, entre d’altres donacions. L’actual president de la comissió, Roberto Ruiz, continua esta tasca així com la de donar sang, «intentem ser el més solidari que podem» manifesta al casal poc abans de començar la reunió de la directiva.

La falla Albuixarres-Camí Fondo va ser una de les damnificades per l’incendi en la nau d’Oliva on estava fent-se el monument, «ho passarem molt mal al principi fins que ens ferem a la idea» diu el president orgullós d’estar al front d’esta important i solidária comissió, en la que Inés Mª Torres continuará essent la seua fallera major. Per cert enguany esta falla d’Alzira, que vol estar a la última en les noves tecnologies, s’ha reforçat amb un veí del barri, Jaime Rosell, expert en informàtica i impulsor del diari digital, Riberaexpress.

Tots esperen que el foc no s’anticipe en el pròxim exercici i que la falla original es creme quan marca la tradició, la nit de Sant Josep.

1 Comentario

  1. Hola, primer que res agrair a riberaexpress la seua tasca desinteresada i després, dir que hem senc molt orgullosa de pertanyer a aquesta comissió tan solidaria.
    Donar la benvinguda a Jaime i a tots els nous fallers i desitjar-los que passem un bon any faller.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here