Elena Bastidas reitera que l’Auditori serà una realitat esta legislatura

2
437
El Gran Teatre de gom a gom en una actuació de la Banda d'Alzira

El PP d’Alzira ha presentat els projectes en oci i cultura. La primera d’elles passa per ACZIÓ!, un programa integral d’esdeveniments culturals, tipus ‘Sona la Dipu’, per a la participació dels diferents perfils de públic alzireño: majors, joves, col·lectius, associacions, etc.
A més, durant la pròxima legislatura, s’engegarà el Museu de la Setmana Santa amb la finalitat d’impulsar el coneixement i la promoció d’aquestes festes entre tots els veïns/as i visitants.
Així també es desenvoluparan i implementaran convenis de teatre per al gaudi dels nostres majors i joves, s’elaborarà una Guia anual per a la promoció de les nostres festes i tradicions a nivell local i exterior, i es desenvoluparà la primera Ruta Ecuestre Oficial d’Espanya avalada per la Casa Real.
La candidata a la reelecció a la alcaldia d’Alzira, Elena Bastidas, ha recordat que “l’Auditori serà una realitat, així li l’hem transmès a la Societat Musical d’Alzira. Haurem d’ajustar-nos a la situació econòmica actual, però afirme públicament com ja he dit en anteriors ocasions, que serà un dels projectes a nivell d’infraestructures que realitzarem en la pròxima legislatura si els ciutadans així ho decideixen».

Respecte al Recinte Firal, les obres del mateix van a començar aquesta mateixa setmana. Dos espais necessaris per al desenvolupament de la intensa activitat musical i festiva de la localitat. Així com la Biblioteca, ja en marxa i que, «en un espai breu de temps, tant els alzirenys com aquells que ens visiten podrem gaudir d’una biblioteca com Alzira es mereix”.
Una altra de les propostes passa per potenciar l’Oci Alternatiu, diürn i nocturn, basat en paràmetres de diversió, sostenibilitat, convivència i vida sana. Recordem que l’Oci Alternatiu es va iniciar en 2004. Des de llavors, 4.258 persones han participat en el mateix.

Cal tenir en compte les actuacions realitzades en pro de la Cultura en esta legislatura. La inauguració del MUMA, la rehabilitació de la Casa de la Cultura, l’adequació del Gran Teatre, la consolidació de diferents Festivals, obres de teatre i espectacles de primera fila en la Ciutat, així com concerts, exposicions, conferències, etc.

Bastidas ha destacat que “seguirem treballant en la mateixa línia, apostant per la cultura i per activitats d’oci que permeten, tant a la joventut com a tota la població en general, gaudir del seu temps d’oci amb activitats culturals, esportives i de tot tipus. Apostar per la cultura sempre és un encert. La cultura és de tots i per a tots. La nostra programació teatral o cultural ha de ser més variada i concorde a les diferents sensibilitats que té la ciutat. Tenim la intenció de mantenir, encara que adaptat a la conjuntura econòmica, els nostres premis literaris, les nostres trobades de teatre, el Spanish Brass, els concerts…de diferents estils perquè arriben a un major nombre de gent”.

2 Comentarios

  1. Permitiume la dita, «prometo y prometo hasta que la meto», peró anem a centrarnos, como pot prometre algo que ja ha promes durant dos campanyes electorals i no ho a complit, que es la tercera que ho promes, ja está be que el alzirenys no estem bobos, donaaaaaaa, ja está be.

  2. Jo opine que la setmana santa és una celebració religiosa i que ja hi ha prou de museu amb els Dosels que es preparen. Pense que hi ha altres coses abans que fer altre museu, com millorar el servei públic de transport, la vertebració de la comarca, l’ampliació de serveis sanitaris, augmentant en nombre de metges de capçalera, per exemple, arreglar i donar més suport i recursos a les escoles públiques i als instituts, fomentar més la conciliació de la vida laboral i familiar. Perquè organitzar l’oci segregant els grups d’edat pense que sols desorganitza i segrega les famílies. A més a més, tenim el problema de la falta de llocs de treball, de les ajudes a les xicotetes i mitjanes empreses, etc. Per què no es publiquen en més llocs els programes electorals dels candidats a l’alcaldia perquè estiguen a l’abast de tot el món que vulga llegir-lo? O és que sóc jo que no sé on buscar?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here