El PSPV d’Alzira reivindica unes festes patronals dignes i la creació d’una Comissió Municipal de Festejos

0
423

Isabel Aguilar, número dos de la candidatura socialista a l’Ajuntament d’Alzira i secretària general de les joventuts alzirenyes, considera que les festes de la ciutat necessiten «recuperar la dignitat que com a capital de la comarca mereixen els veïns». Segons Aguilar, en la ciutat «tenim grans organitzacions festives» com la Setmana Santa, la Junta Local Fallera i la Coordinadora de Festes de Partides i Barris juntament amb les veïnals i les associacions joves. «Ells són els vertaders motors per al desenvolupament d’unes festes que siguen participatives i de qualitat».

Isabel Aguilar

Aguilar considera, que en estos últims anys de govern de la Sra. Bastidas i el Partit Popular «les nostres festes patronals han sigut les pitjors, cada vegada menys som referents per a la nostra comarca i açò és a causa d’unes pèssimes gestions en matèria de festes».
Segons Aguilar, en les festes patronals és necessari la participació de la joventut perquè la seua opinió és necessària els joves són els que han d’opinar sobre quin tipus de festes s’han de fer perquè ells es divertisquen i sobretot perquè vengen els joves d’altres poblacions a la ciutat.

La dirigent socialista proposa que des de l’Ajuntament «creiem i potenciarem una Comissió Municipal de Festejos que hauran de proposar el tipus de festes que els alzirenys vulguen, seguint estes consideracions com atraccions de primer nivell, participatives, atraccions en diferents zones de la ciutat en horaris on els ciutadans puguen assistir, festes per als més xicotets, potenciar els campionats esportius i potenciar les actuacions de les associacions artisticas musicals i danses.

Aguilar manifesta, que «no podem seguir donant la nefasta imatge que estem donant als ciutadans de la Ribera. Les nostres festes han de ser les festes de la comarca i amb açò recuperarem el que mai vam haver de perdre. La nostra econòmica local, sobretot els comerços i l’hostaleria, també han notat que sense unes festes de primer nivell les seues vendes han disminuït en aqueix període estival».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here