L’equip de govern d’Algemesí genera 1.065 ocupacions/any amb una inversió de 31 milions d’euros

0
409
L'alcalde d'Algemesí en un acte amb Rafael Blasco

La ciutat d’Algemesí ha viscut un dels períodes de major inversió en obres municipals que ha comptat amb nombroses subvencions i ajudes de totes les administracions, segons un comunicat de l’Ajuntament. El total, «gràcies a la bona gestió» de l’equip de govern, les inversions adjudicades a Algemesí durant la legislatura ha sigut de 31 milions d’euros. Amb estes inversions es crea un total de 646 ocupacions / any directes, la qual cosa suposa un total de 7.750 mesos de treball i una inversió en sous del personal empleat de quasi 11 milions d’euros. Del total de les inversions s’ha executat ja 18 milions d’euros, queda pendent d’execució set milions i els altres sis milions d’euros corresponen a les obres de la plaça del Mercat sufragades per la Generalitat i en aquests moments en estat d’execució.

L’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, ha assenyalat que estes obres han suposat “la major inversió duta a terme a Algemesí en la seua història en només quatre anys i sempre a través de subvencions que han servit, a més de per a impulsar la ciutat que tots volem, per a crear un total d’1.015 ocupacions / any per als algemesinenses”. A més de la creació de llocs de treball directes, aquestes inversions en obres municipals donen també treball a unes 369 persones / any en les empreses auxiliars, per a les quals suposen 6.200.000 euros.
“Amb tot açò, hem aconseguit que tant directa com indirectament hagen sigut diversos milers de algemesinenses els beneficiats, així com pràcticament han participat molts autònoms, oficis varis, empreses de subministraments, tendes i comerços de la ciutat en la decoració i mobiliari”, cita el primer edil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here