Els socialistes d’Algemesí presenten les seues polítiques socials i reclamen una residència per als majors

0
313
Marta Trenzano

Aquesta vesprada en un acte a la sala municipal Rex tindrà lloc un berenar i després, Marta Trenzano , candidata socialista a l’alcaldia d’Alemesí, presentarà els compromisos socials en polítiques socials.

Exigir més pediatres i metges de família, més places i serveis en les escoletes municipals, apropar els serveis als ciutadans i la construcció d’una residència per als majors, constituixen les prioritats socialistes.

Un dels principals compromisos socialistes, segons la candidata a l’alcaldia, serà “tornar a apropar a la ciutadania uns serveis que pensem que han d’estar a l’abast de les persones i no tant lluny, ja que, a hores d’ara alguns d’aquestos serveis s’han traslladat a una zona residencial dels afores.

Així tambè es considera raonable que la seguretat torne al barri del Raval en la forma del retén que ha sigut eliminat. Els ciutadans d’Algemesí tambè s’han de desplaçar per a fer consultes d’assitència social o fer ús del jutjat de pau, i és per això que desde el partit socialista «es demana que aquestos serveis tambè estiguen al costat del ciutadà».

Així mateix, altra proposta socialista és que s’amplie la plantilla del personal sanitari, a l’espera que la Conselleria amplie definitivament el Centre de Salut, una proposta de 2007 «que no s’ha fet realitat».

Per a  Trenzano “ no és tolerable  que es done data per atendre a un xiquet 8 dies després d’haver demanat cita amb el pediatra, i això ha passat en este poble. Tampoc és tolerable que els serveis de pediatria es queden desatesos ni un sol dia perquè els pediatres estiguen fent guardia en l’hospital i no els posen substituts”. Algemesí ha crescut en estos darrers 10 anys mentre que el personal sanitari és el mateix»

D’altra banda, els socialistes també demanen un servei d’urgències les 24 hores tant de pediatria com de medicina general, «un servei molt important que actualment Algemesí no té». Pel que fa al benestar dels  majors, els socialistes aposten per la construcció d’una residència per a la tercera edat, i per » seguir recolzant tots els serveis d’atenció domiciliària».

El PSOE d’Algemesí enten que “la construcció del centre de día, no ha sigut prioritat per al PP, que ha posat per davant altres obres que no eren necessàries com el parc Salvador Castell o la Prefectura de policia”. Atendre les necessitats de les famílies amb fills menuts per possibilitar la conciliació de la vida laboral i familiar, especialment la de les dones és altra proposta del socialistes d’Algemesí. Materialitzar-ho amb més serveis i places en les escoletes infantils municipals són propostes encaminades «a materialitzar la conciliació en les famílies» ha dit Marta Trenzano.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here