Els desocupats d’Alzira en vaga de fam convoquen als partits polítics i als mitjans de comunicació

1
443

Vicent i Paco, els dos alzirenys en vaga de fam des del divendres, han convocat per a les 13 hores d’este dimecres als partits polítics d’Alzira i als mitjans de comunicació locals, a les portes de l’Ajuntament, per explicar, amb detall, la seua problemàtica.

Fa, ara, cinc dies des que iniciaren la seua acció de protesta a les mateixes portes de l’Ajuntament i els dos aturats comencen a notar els síntomes típics d’estar 120 hores sense pendre cap aliment sòlid. «Només ingerim café, aigüa, orxata, iogur líquid i sucs que junt el tabac ens faciliten els veïns d’este barri».

Paco ha patit una baixada de tensió este matí, «li hem donat un redbull i s’ha recuperat» ens explica Vicent qui, per la seua part ha anat hui  «sis vegades al quart de bany en una hora».

Una vivenda amb llum i aigüa

Als dos els fa mal tot el cos de dormir en terra, protegits amb mantes i cartons. No els ha visitat, encara, cap metge, «ni cap regidor del govern municipal s’ha dirigit a nosaltres, es més quan ixen o entren a l’ajuntament agaxen el cap», lamenten els dos aturats  que ho tenen molt clar, «d’ací no ens menejarem fins conseguir un lloc de treball».

Al consol que reben del veïnat s’ha unit la presència de la coordinadora de Càritas de València que «s’ha compromés a facilitar a la meua família una vivenda en Alzira amb llum i aigüa».

1 Comentario

  1. Pues si a esas personas las contratan en el ayuntamiento por hacer una huelga de hambre yo a lo mejor presento denuncia en el tribunal de justicia porque he sido autonomo y al quedarme sin trabajo, siendo yo heterosexual me estoy protituyendo con hombres, anunciandome en internet y yendo a lugares de encuentros y cruising para poder sobrevivir y no lo hago por gusto
    ¿a nosotros los chaperos que no lo hacemos por gusto porque no viene ninguna television a preguntarnos? ¡pues ya somos demasiados! ¡y mujeres aun hay mas!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here