L’agricultor d’Alzira Francisco Palacios guardonat amb l’insígnia d’argent de la ciutat

0
334

La consellera d’Agricultura, Maritina Hernández i l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas impossaren, el passat cap de setmana, l’insígnia d’argent de la ciutat a l’agricultor, Fra 

Palalcios, la consellera i l'alcaldessa durant l'homenatge

 

ncisco Palacios, en un emotiu acte celebrat al Museu Municipal (MUMA). 

Bastidas va significar que amb este acte «fiquem a l’agricultura en el lloc que li correspon, donat que es tracta d’un sector que ha sustentat la localitat durant segles i que hui encara es conserva, sobre tot, a l’inmillorable capital humà amb el que contem». 

Prèviament es va fer una missa en l’altar Sant Bernat de Santa Caterina on es troben els patrons valencians de l’agricultura, Abdó i Senent i els acte acabaren amb la visita a l’exposició, Memòria Gràfica de l’Agricultura del segle XX a Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here