El problema dels veïns d’Alzira en vaga de fam és el reflexe d’esta crisi i suposa un toc d’atenció a la societat segons empresaris i sindicats

1
385

El president de l’Associació Empresarial d’Alzira, José Villalba, ha dit esta vesprada ben a les clares que la situació de Paco i Vicent, els dos alzirenys en vaga de fam des del divendres «és el reflexe d’esta crisi brutal». Mentre per als dirigents de la UGT i CC OO, Ximo Aledón i Josep Antoni Carrascosa, «suposa un toc d’atenció a la societat en general i en particular a les administracions públiques».

Estes manifestacions les han fet, a preguntes dels mitjans de comunicació locals, després de reunir-se, a Alzira, els agents socials amb el candidat a la Generalitat per la formació Compromís, Enric Morera.

Villalba ha lamentat que » ho estiguen passant molt mal, no sols els treballadors sinò també molts autònoms i xicotets empresaris». El dirigent empresarial ha aconsellat que «cal unir-se tots» i «aprendre de les errades comeses».

En la mateixa línia s’han expresat Aledón i Carrascosa que aposten per «consensuar solucions, buscant eixides a la crisi» i que el més important ara «és atendre a les persones davant els drames com els d’estos veïns que porten a situacions límit».

Mentre, Morera és partidari de «millorar les polítiques socials, facilitar les condicions per a crear llocs de treball» i a més «invertir en formació,  I+D i en economia productiva».

Tots ells s’han citat per a després del 22-M, a la capital de la Ribera, amb la finalitat de «seguir buscant solucions als problemes».

1 Comentario

  1. A ver si de verdad aplicamos una politica social. Esta más que claro que es necesario. Necesitamos que nos gobiernen politicos que estén concieciados de este problema.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here