Carlet prevé el consum d’alcohol entre els joves amb 9 tallers

0
438

La Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de Carlet ha desenvolupat 9 tallers de prevenció del consum d’alcohol destinats a 230 alumnes dels instituts Eduardo Primer, 9 d’Octubre i La Devesa. Amb estos tallers de begudes saludables es pretenia informar als joves dels efectes i conseqüències negatives que comporta el consum d’alcohol, oferint-los com a alternativa begudes sense alcohol (còctels, batuts, sucs,…).
Els propis alumnes han sigut els encarregats d’elaborar-se estes begudes a força de fruita natural. Estos tallers de prevenció han sigut rebuts amb una gran acceptació, ja que han descobert en primera persona els perills que comportaria el consum d’alcohol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here