Algemesí comptarà amb un nou col·legi electoral en la zona del Pla

0
658

Algemesí comptarà amb un nou col·legi electoral de cara a les actuals eleccions municipals i a estes eleccions en la zona del Pla i es canvia la ubicació d’altres dues en el centre de la ciutat. Les eleccions municipals i autonòmiques del pròxim 22 de maig inclouran una sèrie de millores en diversos col·legis algemesinencs que tenen com eliminar espais amb barreres arquitectòniques o aquells que puguen presentar algun problema que afecte al normal desenvolupament de la jornada electoral, a més de tractar de descongestionar un dels col·legis electorals amb major nombre de votants i taules.
D’una banda, es consolida el canvi per a deixar de votar en l’escola infantil Mestre Lozano –on s’havia de pujar un pis per les escales- i les taules electorals d’esta zona es traslladen a la sala d’exposicions situada en la part posterior de l’Ajuntament d’Algemesí. Les urnes que tradicionalment s’han situat en el Convent de Sant Vicent passen definitivament al Casal de Festes –antiga sala Rex- que es troba a pocs metres de l’històric edifici en el carrer Nou del Convent.
Però la principal novetat ha sigut la creació d’un nou col·legi electoral que s’instal·larà en el Edifici Social que ha sigut inaugurat recentment. La llei obliga a crear noves taules electorals quan en un col·legi electoral se sobrepassen els 2.000 electors.  Per açò, desapareixen taules de la Casa de la Música, un dels espais amb major afluència de votants, i s’aconseguirà una major proximitat per als veïns del Pla. En l’edifici social únicament se situaran taules en la planta baixa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here