Diumenge sobre dos rodes a Algemesí

0
455

Algemesí celebra, hui, el Dia de la bicicleta, després d’haver-la suspès el passat dia 2 de maig per causes metereológiques. Es tracta d’una cita amb l’esport en família que mobilitza, any rere any, els veïns de la població. La marxa eixirà des de la Plaça Major de la localitat a les 9 hores i seguirà el següent recorregut:

Plaça Major, c/ Albalat, Av. País Valencià, Plaça de la Ribera, c/ Santa Teresa, Av. Crist de la Agonia, c/ Carrascalet, Ctra. Cementeri Vell, c/ Alboraia, Av. Bernat Guinovart, Xopera, Av. Verge del Carme, Parc de Salvador Castell, c/ Muntanya, Plaça Major.
Durant tot el dia se succeiran activitats per a facilitar la diversió i les pràctiques saludables amb família i amics que compartiran un esmorzar en la Xopera a la meitat de la marxa i un sorteig de bicicletes entre els participants en finalitzar la mateixa.

Així mateix al Parc Guinovart i desde les 9 del matí també els aficcionats a les motos Harleys d’Algemesí i voltants tambè gaudiran d’un dia a l’aire lliure compartint aficció. El matí estarà amenitzat amb actuacions de ball d’alumnes del gimnàs “EN FORMA” de Toñi Casas.

Paula Caballero

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here