Bermúdez es sotmet a l’interrogatori del públic en l’acte central de Més Algemesí

0
286
Bermúdez en un moment de l'acte

La candidatura municipal Més Algemesí ha celebrat el seu acte central de campanya d’una manera peculiar en utitlizar el format del programa televisiu Tinc una pregunta per a Vosté on els assistents han interrogat al cap de la seua llista, Josep Bermúdez qui ha aprofitat l’ocasió per explicar els eixos principals del seu programa.

L’acte, celebrat ahir al Casino d’Algemesí, va estar presentant per Joan Nàcher qui, a més de presentar al candidat,ha moderat les intervencions. Ha tingut dues parts diferenciades, una primera part, breu, en la qual el candidat va exposar, sense entrar-hi en el contingut, les gran àrees del seu programa que s’articula al voltant de cinc gran àrees. I una segona part on el candidat s’ha sotmés a les preguntes del públic sobre qüestions de política local.

Bermúdez ha resaltat l’aposta de Més Algemesí » per la participació, la transparència i la comunicació bidireccional entre electors i elegibles, front a la resta de partits que sols entenen la comunicació en un únic sentit i únicament amb intenció propagandística».


[1] Administració municipal. Recursos materials, econòmics i laborals. Comunicació i participació ciutadana.

[2] Promoció econòmica i laboral (inclou agricultura).

[3] Trànsit i urbanisme. Sostenibilitat ambiental. Promoció de la salut. Seguretat ciutadana.

[4] Solidaritat social. Joventut. Educació. Esport.

[5] Cultura. Festes. Promoció exterior.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here