Alborch (PSPV) proposa la construcció d’un aparcament públic i gratuït en l’Hospital de la Ribera

0
388
Enrique Alborch

El candidat socialista a l’Alcaldia d’Alzira, Enrique Alborch, proposa construir un aparcament públic i gratuït en l’Hospital de la Ribera. “El pàrquing privat està saturat i en multitud d’ocasions aquesta complet”, diu.  Enrique Alborch, considera que l’aparcament en l’Hospital de la Ribera d’Alzira és un caos diari. «Després de deu anys, el problema segueix vigent i la solució s’està fent esperar massa temps. El pàrquing privat està saturat i en multitud d’ocasions aquesta complet», explica.
Segons Alborch, una de les solucions més ràpides per a solucionar l’aparcament de l’hospital seria ocupar els terrenys agrícoles sense collita que es troben lindantes al centre hospitalari, tant per la part d’urgències, com per la part principal, mitjançant un conveni amb els propietaris d’estos terrenys per a destinar-los per a aparcament públic i gratuït.

El candidat socialista manifesta que cal tenir en compte que els usuaris del centre sanitari no van allí per capritx. Anar hui a l’Hospital de la Ribera, i voler aparcar el vehicle «és una vertadera loteria». L’hospital de la Ribera atén a més de 300.000 habitants i açò significa una atenció diària de molts milers de pacients de tota la Ribera.

Alborch es compromet al fet que a donar una solució immediata al problema de l’aparcament i que ho considera necessari i urgent. Segons Alborch, el Partit Popular solament es preocupa «d’eixir a la foto publicitando els parabiens d’este centre hospitalari, però mai es preocupen d’exigir que ha de tenir un aparcament on es puguen deixar els vehicles».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here