El PP lamenta «la falta de sensibilitat» de Més Algemesí «per no respectar» el dol de les víctimes de Lorca

3
465

El Director de Campanya de Partit Popular d’Algemesí critica la falta de sensibilitat del grup Més Algemesí, el qual el passat 12 de maig, jornada de dol per a la gran majoria de formacions polítiques de tota Espanya i dia en el qual es va decidir,per solidaritat amb les víctimes del terratrèmol de Lorca, suspendre tota activitat política, Més Algemesí es va dedicar a “bombo i platet” i acompanyats de furgoneta amb megafonia i música ha fer campanya política pels carrers de la ciutat.

“Lamentem que aquest tipus de persones siguen incapaces de tenir sensibilitat pel dol de les persones mortes i fins i tot siguen irrespectuoses amb el medi ambient “escanyant” molts troncs i branques de l’arbrat dels nostres parcs per a penjar les seues pancartes electorals.
De què serien capaços si arribaren a l’equip de Govern, en una hipotètica situació?” citen des del Partit Popular.

“Així mateix, ens consta que una altra formació política de la nostra ciutat va mantenir, prop de les 21 hores, el seu acte de presentació de candidatura, cosa que no considerem ètica”, expliquen.

3 Comentarios

  1. Lamentablement no tot el mon veu la tele tots els dies, ni està informat les 24 h. Lamente molt que el PP opine així, quan no han sigut capaços de designar el llocs que per llei hauria d’haver habilitat com espais electorals. Si un partit com el PP no és capaç de fer això, i li deixem gobernar, què no podrà fer amb els diners de tots? Balafiar-los?. Crec que qui no respecta els seus conciutadans està condemnat (en política, no tot val).
    Senyors del PP, i vostés parlen d’ètica? En qui han pensat vostés per deixar un deute d’un mil·lió d’euros per any a Algemesí? Com ho pensen pagar? Pensen que la Generalitat injectarà diners, quan no tenen ni per a fer una mínima inversió (totes les oposicions congelades, els sous els paga el Corte Inglés, …)? Quin plan Confiança van a utilitzar per pagar el mercat?, el de la Generalitat? … permeteu-me que em somriga. Per últim, creuen vostés que la gent confia en les persones que se burlen d’elles a la cara? … Reflexionen una mica

  2. El Dol cadascú el dú dins d´ell, i fora de tant simbolisme, tenim que seguir treballant per fer posible le canvi. Es molt bonic, anar, fer-se la foto i despres esperar a que el govern central ho arregle. Aixo si que es falta de sensibilitat.
    ¿Quina sensibilitat te voste per al seu poble? la plaça Sarajevo, perdó la plaça del mercat, llevar serveis al col.leges públics, cobrar uns sous que a ningún altre lloc. El terratremol de Llorca necesiita treball, no sensibilitat i fotos.
    Ja te el senyor Rajoy i el senyor Valvarce com van a re-construir LLorca?? Uyy perdó que aixo ho te que fer Zapatero. Jo i altra gent ajudem de veritat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here