La nova autovia CV-50 començarà el pròxim any i culminarà en el 2015 segons Infraestructures

0
405

La futura autovia CV-50 sembla el Guadiana, apareix en les campanyes electorals i s’amaga durant els 4 anys següents. Ara després d’un deceni de retardaments el secretari autonòmic d’Infraestructures,Victoriano Sànchez, anuncia en Carlet la licitació de les obres «per al quart quatrimestre d’enguany» corresponent al tram comprés entre Xiva i l’Alcúdia.

Segons l’estudi de viabilitat que mostrà ahir Sànchez junt l’alcaldessa de Carlet, Mª Àngeles Crespo, incluirà la duplicació i variant del tram entre Turís i Llombai i la variant de la CV-50 entre Llombai i l’Alcúdia que desviarà el trànsit de vehicles per fora de Carlet.

La concesió dee les obres es farà per un periode de 25 anys pel que s’anomena «sistema de pagament per disponibilitat» pel qual l’empresa adjudicatarària s’encarregarà del control, manteniment i bona conservació de la carretera.

Quedarà pendent el tram que conectarà l’Alcúdia amb Sueca i la N-332 que, segons l’intenció del Consell, passarà pel nord d’Algemesí.

Crespo ha manifestat que «donem així un pas endavant en la construcció d’esta autovia tan esperada per la comarca de la Ribera». Cal repassar les hemeroteques per comprovar com anuncis i declaracions semblants s’han fet ja en anteriors campanyes electorals.

Cas de complir-se, ara, la nova promesa les obres començarien el pròxim any i finalitzarien en el 2015.

Entrega del Plan de Viabilidad

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here