A la Plaça del Regne d’Alzira també notaren el tremolor procedent del moviment sísmic amb l’epicentre a Lorca

0
385

Pilar, una veïna de la Plaça del Regne, també va

La Plaça del Regne també ha tremolat

notar el tremolor en el nové pis de la seua finca. Les làmpades de la vivenda dansaren, per uns segons, al ritme marcat per les ones sísmiques. En este cas no va baixar al carrer perquè ja està un tant acostumada.

Mentre a l’asessoria jurídica de Javier Jiménez es vixgueren moments de sorpresa i de certa d’angoixa davant el moviment sísmic que sacsejà l’edifici Lluís Vives en l’avinguda Lluís Suñer. «Hem notat altres  moviments sísmics però com éste cap» ens ha dit Jiménez sentat a la mateixa taula que ahir per la vesprada va tremolar».

Kati, en altre despatx, recorda que l’ordinador «es va desplaçar i també els documents que hi han damunt la taula». Sorprenguda «no savia el que passava, vaig pensar que era algun moviment de la pròpia finca». En les mateixes oficines però en altre despatx, Pedro estava cara a l’ordinador i «vaig notar el moviment en

Ordinadors i documents es desplaçaren en esta oficina

la pantalla». Tots els treballadors menys ell, fin i tot Cristina, que estava dreta i no aprecià el moviment, baixaren per les escales els cinc pisos que hia han fins arribar al carrer.

Jiménez pensà immmediatament en la catàstrofe de Tòkio i el Japó i va ser el primer en fugir de l’oficina i després l’últim en tornar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here