EU d’Algemesí denuncia que el PP també incompleix l’ordenança de l’arbrat

0
175


Desde Esquerra Unida d’Algemesí s’afirma que en la present campanya electoral «sols ha utilitzat les faroles o els taulons disposats a l’efecte per l’Ajuntament», així com que està realitzant una campanya «on l’austeritat ha estat una de les nostres consignes».

Per a Pere Blanco, les denuncies públiques com les aparegudes hui a la premsa manifesten «el cinisme del govern del PP, especialment del seu regidor de Medi Ambient (o ‘Mig’ Ambient com ell mateix diu), i que «aquest passarà a la història del nostre poble com el regidor que més arbres de totes les grandàries i de tota classe ha tallat».

Per altra part, EU també considerà que «el primer en vulnerar la ordenança es el mateix regidor ja que mai ha convocat el consell de medi ambient que també creava l’ordenança i  que ara la utilitze per manipular als votants i a més en mentides».

Paula Caballero

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here