El Bloc de Carlet denúncia davant la Fiscalia al PP per utilitzar imatges de menors en la campanya electoral

0
101
Maria Josep Ortega, ahir en Alzira

El Bloc de Carlet ha presentat una denúncia davant la Fiscalia de menors i la Junta Electoral contra el PP de Carlet per «la utilització d’imatges de menors com a instrument de la seua campanya publicitària electoral», va assenyalar la candidata del Bloc a l’alcaldia de Carlet, Maria Josep Ortega.
Segons els nacionalistes, les fotografies apareixen en una publicació electoral que el PP va repartir dissabte passat en el mercat municipal i també en la web dels populars, www.ppcarlet.es. «La utilització d’estes imatges s’ha realitzat sense cap consentiment dels seus pares i entre elles apareixen també fills d’integrants de la candidatura del Bloc-Compromís de Carlet», va reiterar Ortega ahir en Alzira durant l’acte comarcal de Compromís.
Des del Bloc van afirmar que «el que traspassa tots els límits de la decència política, de la moralitat i de la pròpia legalitat és la instrumentalització reiterada de les imatges de xiquets i xiquetes com a recurs de propaganda política partidista», van manifestar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here