Compromís per Alzira vol fer un embarcador al Xúquer per estimular el piragüisme i les excursions d’aventura

0
378
Riu Xúquer amb Alzira al fons
Circuit de cross

Del programa d’esports de Compromís per Alzira crida l’atenció, de forma molt especial, la proposta de fer un embarcador al Xúquer «per a estimular l’esport de la piragüa» i a més per «ofertar excursions d’aventura i oci pel riu».

Dediquen especial atenció als atletes en recollir el seu programa esportiu la construcció d’un gimnàs, la finalització del circuit de cross i l’augment de l’horari d’obertura de les instal.lacions esportives d’Alzira, «diumenges de matí inclosos».  El tancament d’algunes de les instal.lacions en diumenge ha sigut motiu de queixa per part de diversos clubs i esportistes locals.

Una campanya més, però que mai ha tingut èxit la seua demanda, la coalició, que encapçala Carles Aranda, proposa obrir les instal.lacions esportives dels centres escolars i instituts als veïns d’Alzira «fora de l’horari lectiu i inclús els caps de setmana per a poder donar una adequada oferta d’oci a la joventut».

Els esportistes de Compromís com Adelaida Pau, aposten per «la creació de circuits de salut per a promoció d’hàbits saludables» així com per «circuists de vianants accessibles i segurs que integren totes les zones verdes».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here