Alzira ha guardat 5 minuts de silenci a les portes de l’Ajuntament per les víctimes del terratrèmol de Lorca que també sacsejà l’avinguda Lluís Suñer

1
155

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, membres de la corporació local, candidats i funcionaris municipals han guardat, este migdia, cinc minuts de silenci a les portes de l’Ajuntament en senyal de dol per les víctimes que va provocar ahir a Lorca un fort terratrèmol que s’ha deixat sentir, lleument, a diverses poblacions valencians com Alzira.

«Creia que em marejava però en realitat el que ha passat és que tremolava el sòl, la taula i els ordinadors» ha comentat Javier Jiménez a Riberaexpress encara a les portes de l’edifici Lluís Vives de l’avinguda Lluís Suñer.

Tots els treballadors d’esta asessoria jurídica, situada en la quinta planta, i algun que altre veí de la finca enfilaren l’escala de l’edifici només sentir el tremolor. Jiménez diu que «immediatament m’ha vingut al cap el terratrèmol del Japó», i per això han abandonat l’oficina i eixit al carrer.

El moviment sísmic, que es produia al voltant de les 7 de la vesprada, ha durat poc més de 5 segons però a una de les treballadores li ha paregut «una eternitat», comentava amb el veïnat a la porta de la mateixa finca.

Afortunadament Alzira ha tingut molta més sort que Lorca, on s’ha situat l’epicentre d’ un fort  terratrèmol que s’ha cobrat, pel moment, un total de 8 víctimes mortals.

Segons el Centre d’Emergències de la Generalitat, el seïsme s’ha notat també a Gandía, Mislata, Alcoi i altres poblacions alacantines.

1 Comentario

  1. ¡Que fuerte! vivo a 40 metros de ese edificio y no he notado nada, además ahora acabo de mirar los muchos objetos pequeños que hay al borde de las estanterías del salón y ninguno se ha caído, y algunos están en la misma esquina y por la forma que tiene, encima que están de píe, pero no se ha movido nada de nada.
    ¡Pero mi tía si que lo notó por la zona del cuartel!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here