Els alevins i benjamins del Ciutat d’Alzira completen una magnífica jornada amb quatre victòries

0
412

Els equips alevins i benjamins del Ciutat d’Alzira FB han completat una excel.lent jornada en contabilitzar els seus encontres per victòries.

El trionf més sonat el va aconseguir l’Aleví A, de Javi García, qui guanyà per 0 gols a 1 al segon classificat del grup, l’EMFU- l’, en el millor encontre de la temporada, gràcies al gol anotat per Adrià Brines.

El benjamí A de l’EMFU oposà una seriosa resistència al Ciutat d’Alzira en l’encontre disputat també a l’Alcúdia, però finalment els xiquets de Kiko s’impossaren per 2 gols a 4.

En Tulell s’enfrontaren els alevins i benjamins B també triunfaren davant els respectius equips de Sollana. L’Aleví, de Jose i Raul, guanyaren amb certa comoditat per 3 gols a 0, però el Benjamí de David Bermell va patir més del que esperaven, tot i que al final acabaren derrotant els de la Ribera Baixa, per 3 gols a 2.

En el futbol 11 hi hagué de tot; victòria del Juvenil davant el Mancomunitat i empat del Femení contra el Tavernes a Tulell i derrota del conjunt Aficionat de Vicent Peris en Rafelguaraf.

Ciutat d’Alzira

Gabinet de premsa

L'aleví A va donar la sorpresa a l'Alcúdia

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here