El PSPV de Carcaixent critica que regidors del PP cobren tres sous públics

6
511

El Partit Socialista de Carcaixent considera vergonyós que els regidors del PP que governen Carcaixent actualment compten amb sous desorbitats que en alguns casos es tripliquen per rebre salaris de diferents organismes públics. Per a Carles Albert es tracta d’una situació «inadmissible i immoral» que, en un moment en el qual la localitat està travessant la seua major crisi econòmica a causa de la «mala gestió del govern local, els seus membres no solament no posen solucions, sinó que pensen solament en el seu propi benestar i aglutinen en els seus comptes els diners de tots els ciutadans amb uns sous desmesurats».

Existeixen casos com el de Juan Ignacio Barrachina «que cobra tres sous públics: el de regidor, que aconsegueix la xifra de 2.500 euros; el de la Mancomunitat, i a més el de cap d’estudis del Conservatori Professional de Música Mestre Verd de Carcaixent. Es tracta del cas més singular perquè, a part, la seua esposa treballa també per a l’ajuntament des que ell va començar a ser regidor, la qual cosa significa un altre sou més».

6 Comentarios

  1. Carles, crec quedeberies de contrastar les informacions , avans de llancarles. Te pots vore en un problema.
    Un abraz y agarrateu en mes calma.

  2. Que facil es difamar sin tener ni idea de lo que se habla.
    La mujer de Barrachina no trabaja en el Ayuntamiento.
    Así va el Psoe en Carcaixent.

  3. Tot Carcaixent és conscient de “l’enxufisme” que hi ha al seu ajuntament, o ara resulta que tots els deutes que té el poble de Carcaixent no són conseqüència de la MALA gestió del Partit Popular? Vinga va, que ens conten un altra! Potser les informacions han estat errònies en quant al nom, però la situació que descriu el Sr. Albert és certa i ben certa!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here