El cantant d’Obrint Pas, Xavi Sarrià, presenta el seu llibre a l’IES Els Èvols

0
296

L’alumnat de 1r de Batxiller de l’Institut Els Évols ha tingut este matí l’oportunitat d’escoltar a Xavi Sarrià, líder i cantant del reconegut grup de música en valencià “Obrint Pas”, qui els ha parlat del seu llibre “Històries del Paradís”.

El llibre, publicat en 2008 per Edicions Bromera, és un conjunt de relats on l’autor reflexiona sobre la societat en què vivim a través de xicotetes històries de persones que viuen en diferents punts del planeta. El fort compromís social que impregna les lletres dels discos d’Obrint Pas està també present en este llibre, sobre el qual ha parlat hui Xavi Sarrià a l’Alcúdia, acompanyat pel periodista Antoni Rubio i presentat per l’alumne de l’IES Els Évols Raimon Ribera.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here