El candidat socialista d’Alzira, Enrique Alborch, es compromet a realitzar una auditoria

0
441
Campanya electoral del PSPV en Alzira

El candidat socialista a l’Alcaldia d’Alzira, Enrique Alborch, es compromet a realitzar una auditoria anual dels comptes de l’Ajuntament i manar-la a cada domicili d’Alzira. Enrique Alborch, considera «injustificable», que en els 8 anys de govern del partit Popular en la ciutat no haja realitzat cap auditoria perquè els alzirenys sapiem si s’han gastat els diners dels impostos d’una manera correcta o per contra han fet un mal ús dels diners.
Segons Alborch, és necessari que els comptes de l’Ajuntament siguen transparents i sobretot públiques. «Una bona gestió econòmica es basa sobretot que els ciutadans sàpien de quina forma s’ha gastat els diners i sobretot si s’ha complit a la llei en la forma de gastar-ho», explica.
El candidat socialista denúncia que el Partit Popular, “quan entrà a governar fa vuit anys el nostre municipi va infundir sospites sobre els socialistes i encarregà una auditoria que mai ensenyà públicament en un ple”.
Segons Alborch durant estos vuit anys de govern del PP, no ha realitzat cap auditoria i açò hauria de ser obligatori. D’una banda per a saber si s’estan fent ben les coses i per una altra per a millorar la gestió de l’economia municipal.
«Els socialistes adquirim el compromís públic de realitzar una auditoria cada any i manar-la a cada domicili de la nostra ciutat perquè els alzirenys coneguen en què es gasta els seus diners».

Alborch manifesta, que hi ha un principi que usen els experts en la matèria econòmica que diu: “Si la comptabilitat està bé, és quasi segur que la gestió haja sigut correcta; però si està malament, segur que és dolenta”. «A Alzira està mal i per açò ens podem esperar el pitjor».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here